Premium DeliveryКористијќи ја ГПС услугата во апликацијата, имате можност локацијата за подигање или испорака да ја внесете автоматски или мануелно. Се избира локација (адреса) за преземање на пратката и локација за достава и се обезбедуваат сите неопходни детали во врска со примачот на пратката По обезбедувањето на неопходните информации во врска со пратката, се избира вид на услуга и начин на плаќање, и се добива порака за успешно поставена нарачка. Следниот чекот е преземење на пратката. Апликацијата обезбедува можност за следење на пратката на мапа во реално време од страна на примачот на пратката, од почеток до крај. Во моментот на достава испраќачот на пратката добива порака за успешно доставена пратка. Испорката е за завршена.